fbpx

COM_H1_TAG

COM_h2_TAG

Skip to main content

Cart

A living room with a kitchen in a separate floor of a house

We introduce to you a project of a living room with a kitchen in a separate floor of a house in the downhill of the beautiful Rila mountain. In order for the project to be in line with the beautiful nature around the house, the interior consists mainly of ground colors, combined with white furniture with sense of mild province, which bring mild coziness of the environment. The open-worked elements, which separate the staircase bring the feeling of ethereality and freedom of the space. We added stone coverage and elements from natural wood, which resemble the wild nature around and at the same time innovative prints and laser-engraved elements to give a more modern look. The interference between those contrasts makes the environment extraordinary. The view from the windows is the final touch in this beautiful interior.

Friday, 10 December 2021