Два стилни апартамента с модерен интериор

Назар Декор - MAKE IT HAPPEN

Когато вашият дом е красив, всичко в живота ви става малко по-лесно. Но красотата идва в много форми. Тези два апартамента, с интериор от НАЗАР ДЕКОР, са красиви и слънчеви. Всеки от тях има удобни дневни, уютни, семпли спални и приветливи трапезарии, които са идеални за забавление. Тези прекрасни дизайни не са изненада имайки в предвид някои стари наши проекти, които включваха луксозни съвременни стаи и чисти, модерни форми. Влезте в тези мечтани апартаменти и се вдъхновете.

Помещенията са маломерни, но се постарахме да ги направим уникални. Добавихме нотка на персонализиране, което от страна на клиента бяха светли тонове и без много натрапчиви цветове. Нужни ни бяха само две неща, за да го постигнем: малко ноу-хау в стол НАЗАР ДЕКОР и модерен декор за апартаментите. Празното платно на новия апартамент ни кара да се превърнем в истински художници.

Осветлението оказва влияние върху всеки аспект на съвременния дизайн на апартаментите, от цвета на стената до декора. Цветът на боята по стените изглежда различно при меката светлина падаща от скритото осветление по таваните. Декорът, като огледални и метални елементи и гланцирани повърхности, не само подобрява външния вид на стаите, но и удвоява светлината. През прозорците влиза много естествена слънчева светлина, като дава възможност на гланцираните повърхности да блестят малко повече и създават усещане за пространство и шик. Използвали сме техниката с различни цветове по стените, за да създадеме отделни функционални зони. Различна стена зад бюрото или леглото в спалнята, които визуално отделят кътчето от близката зона, различен цвят в зоната около дивана, за да сепарираме дневна от кухня и трапезария. Светло сивите, топло бежови и сини или коралови тонове се комбинират с подове от естествено дърво и кехлибарен мрамор за цялостен успокояващ ефект. В спалните сме използвали различни прекрасни цветови схеми. Комбинация от приглушен зелен и розов корал имат невинен, бонбонен вкус. В една от спалните сме използвали цвят с морска тематика, която използва прохладните и релаксиращи тонове на океана, за да създаде завидно убежище. Основните светли и топли земни тонове създават по-отворено усещане.

MAKE IT HAPPEN

Местоположение: гр. Пловдив, Център
Площ: 72 кв.м. всеки, общо – 144 кв.м.

Апартамент 7

Апартамент 8

Още публикации: