Елегантна функционалност

Назар Декор - MAKE IT HAPPEN

Висококонтрастният дървесно – бял декор на този малък апратамент определя елегантната му форма, която се равнява на елегантна функционалност. Простотата на цветовата тема оставя цялото внимание върху абстрактните форми на съвременните мебели, текстила и присъщата връзка между оформлението на дома и ежедневието. Чистото, неутрално усещане на тази палитра оставя много място за експерименти с различни текстури, форми и контрасти в дома.

Мръснобялото в интриора има фини топли нюанси, които вдъхват приветлива атмосфера в стаите.

За акцентни нотки сме използвали винаги актуалното сиво, което е класически неутрално и е доказало своята гъвкавост в интериорните тенденции през вековете. Успокояващите качества на сивото го правят подходящ за всички части на дома, от хола и спалнята до трапезарията и кухнята. Тъмно сивото има романтично, елегантно усещане, което не се конкурира с изящния декор и мебели, но вместо това добавя дълбочина и интерес.

За да подсилим цветовете и да придадем уют на монохромния интериор сме използвали различни видове осветления, които освен това придават шик на всяко едно от помещенията. Пространството е масимално усвоено и е изцяло съобразено с изискванията на обитателя му.

Още публикации: