Къща Тоскана

Назар Декор - MAKE IT HAPPEN

Представяме ви проект на еднофамилна къща в средиземноморски стил, който е резултат от цялостна реновация на старо строителство от 80-те години. Чарът на къщата се дължи на внимателната обработка на фасадните детайли около прозорците и арковидните отвори на сградата към покритата веранда.

На първо ниво са развити просторна дневна с трапезария, кухня, спалня-кабинет с гардеробна към нея и една баня на етажа. Естествените и светли цветове на  дневната създава хармонична връзка между интериора и екстериора. На второ ниво са разположени една спалня с малка дневна, детска стая и баня на етажа.
За създаване на интериора сме използвали характерните за средиземноморския стил елементи – просторни стаи с високи тавани, оформяне на входните врати под формата на класически арки, използването на колони за създаване на интериора, меки пастелни цветове за стените, подови мозайки.
Един от елементите на интериора е наличието на структурни греди, които поддържат покривния покрив. Те са изработени от дърво и боядисани в свеж цвят палисандър, пространството между тях е измазано в остаряло бяло или в тон със стените. Използвана е цветовата гама характерна за този интериор – меко охра жълто, синьо, бяло и цвят керемида.

Местоположение: с. Беласица, гр. Пловдив

Площ: 142 кв.м.
Етап: В процес на реализация

Още публикации: