Море от цветове

Назар Декор - MAKE IT HAPPEN

Ако се чувствате приключенски и обичате цветовете, вижте тази къща в гр. Пазарджик чиито собственици ни дадоха за задача да превърнем 70- годишната им къща в свежа цветна градина. Използвахме много различни цветови комбинации във всяко едно помещение.
Симпатичното семейство обича цветята и ярките цветовеве. В дома им присъстват много картини, които искаха да запазят. Повечето художници са майстори на цветовете и светлината. За да направеим къщата любимата им картина, почерпихме вдъхновение от любимите им картини. Всяка стая има своя флорален мотив и цветна схема. Използвахме различни принтове, които пресъздадохме като тапети или завеси. Къщата имаше един жилищен етаж с малко таванско помещение, на което задигнахме леко стените и превърнахме в комфортен етж със скосени тавани с три спални помещения и баня. Проектирането и реализацията бяха истинско предизвикателство, но крайният резултат си струваше.
Дървените декори присъстват доста често, за да придадат елегантно звучене на пъстрите и контрастни цветове. Мебелите и осветлението са семпли и ненатоварващи, за да отстъпят място на красивите палитри, които радват погледа и създават настроение.
Малките бани съчетават плочки и мебели в наелектризиращи нюанси на жълто, розово и зелено. Така ви потапяме в море от цветове, които носят релакс и удолетворение.
Монохромното сиво в дневната аранжирахме с флорални завеси, за да освежат семейната бърлога, доминирана от неутрално обзавеждане. Абстрактни картини над дивана са добавка към масива от калейдоскопични нюанси. Докато някои хора вярват, че диамантите са най-добрият приятел на дамата, ние предпочитаме цветни скъпоценни камъни, особено когато става въпрос за многоцветен интериор. Тук доминират разкошни тонове на скъпоценни камъни, включително сапфирено синьо, аметистово лилаво, канарско жълто и изискана фуксия.
Макар, че всички сме привърженици на по- неутралните тонове, има нещо примамливо в стаята, която е пълна с цветове. От класическа оранжева спалня, впечатляваща червена, до мистично зелена тези цветни пространства са повече от достатъчно вдъхновение, за да станете смели веднъж завинаги.
Надяваме се да сме оцветили поне част от деня или душата ви с този проект, така както го усещат и домакините на този цветен рай.

MAKE IT HAPPEN!

Местоположение: гр. Пазарджик
Площ: 155 кв.м.

Още публикации: