Проект на детска стая с нестандартен дизайн

Назар Декор - MAKE IT HAPPEN

Детската спалня е единственото място в дома, което децата могат да нарекат свое, така че не е изненадващо, че обичат да поставят своя печат върху нея и да изразяват себе си чрез декора. Това страхотно пространство трябва да ви помогне да се качите на страхотна кола, която е любима на детето, за което създадохме интериора. Попитахме детето и майка му какво биха искали и ги изслушахме. Помогнахме им да помислят за какво използват стаята и как можем да приложим идеите им.

Зоната за игра в спалнята започва с стикери или стенопис, пресъздаващ състезателната писта, любима за много момченца и завършва с цялостно трасе на пода, който е любимо място за игра на децата. Пода е декориран с омекотена EVA подова настилка, която е принтирана с рисунък по наше задание. Чaст от играчките са на подходяща за детето височина, а включването на карираните детайли добавя реални измерения към тази малка Формула 1.

Приехме и изградихме идеята, която детето имаше за спалнята си, точно както усещаме и изграждаме идеите за вашата собствената. Не се страхувахме от нестандартното и се забавлявахме в процеса на създаването му. Тази приказна състезателна сцена е създадена със стенни рисунки, стикери, ярки цветове и светлини и дава впечатляващ краен резултат. Ако искате да направите нещо нестандартно, можете да ни потърсите, за да нарисуваме мечтите на вашето дете.

Местоположение: гр. София, кв. Симеоново 

Площ: 31 кв.м.
Етап: В процес на реализация

Още публикации: