Свежо и ефирно

Назар Декор - MAKE IT HAPPEN

Нов

СВЕЖО И ЕФИРНО
Зеленият цвят предизвиква толкова много различни значения за всеки. Може да означава „движение“, но в същото време успокоява сетивата ни и осигурява спокоен пейзаж, ако се прилага правилно. Нека тoзи зелен интериор, който създадохме в малък тристаен апартамент за отдаване под наем  да ви покажем как може да използвате силата на зеления нюанс в собствения си дом.
Зеленото, което избрахме за дневна- трапезария, улавя настроението, което искаха клиентите. Зеленото е популярен избор за трапезарии, може би поради голямото разнообразие от настроения, които може да създаде. Цветът на зелено авокадо създава усещане за постоянна свежест напомняща за пролетта и в съчетание с нежните розово- пастелни тонове, тези цветове носят след себе си аромата на цъфнали вишневи градини. Семплото осветление и семплите стенни покрития дават възможност акцента да се пренесе в различните красиви тонове на зеленото, които са приветливи и удобни, без да са крещящи или плашещи.
Тъмният дървен под е приятно земно допълнение към зелените елементи и контрастира с шкафове и чекмеджета в бяло и дърво.
Истината е, че зеленият цвят може да бъде страхотен цвят за акцент, когато се използва правилно и се смеси с други нюанси, за да му придадат светлината на прожекторите, която заслужава.

текст тук………

Местоположение: гр. София
Площ: 51,46 кв.м.

Още публикации: