THIS IS ME

Назар Декор - MAKE IT HAPPEN

THIS IS ME
 
Представяме ви проект на малък апартамент на млада дама.
Непретрупани стаи, блокови цветове, основни нюанси, големи прозорци и декор с чисти линии олицетворяват този интериор.
Неутралната цветова основа отговаря на желаната функционална естетика. Избрахме да боядисаме стените в бяло и меки пастелни цветове и използвахме по- тъмни гами като акцент.
Това ни позволи да увеличим максимално жизненото пространство и да разгърнем красотата на функционалния живот в модерен съвременен стил, който отговаря на зададените изисквания.
В този модерен дизайн има простота, която му придава вечна актуалност. Има изчистени линии, без суетене, но същевременно е удобно и уютно. Базирахме се основно на модерен дизайн, за да създадем собствен шедьовър за тази млада дама.
Важно за нас е, че вашият стил може да бъде комбинация от два или повече стила. Наистина се постарахме да вникнем в естетиката на клиента, защото понякога личният стил няма име!
„Формата следва функцията“ е един от най-важните принципи, които управляват модернистичните дизайни и това бе водещото за нас в този проект. Включихме нови материали като каменната стена, която е изградена от 3Д гранитогрес, придаващ футуристичен поглед, типичен за модернистичния дизайн.
На фона на основните цветове добавихме акцентни мебели, в керемидено червено, черно и бяло с изчистени и прави линии. Това помогна да увеличим визуално пространството и наблегнем на дълбочината на стила.
Надяваме се този индивидуален стил и интериор да ви допадне и да изпитате наслада от визията.
 
MAKE IT HAPPEN

Местоположение: гр. София, кв. Младост 4
Площ 52,93 кв.м.

Още публикации: