Цялостен интериорен дизайн

Всеки проект, който ние създаваме е индивиуалено изготвен по зададени от Вас критерии. Ето защо отделяме голямо внимание на комуникацията с Вас, даваща ни възможност да се запознаем с всичко, което харесвате в света на интериора. Стилове и цветове, които ви допадат, акцентите, които Ви доставят удоволствие и функционалността, от която се нуждаете, за да бъде ежедневието ви ефективно и удобно. Ако имате вече създадена представа за това, което искате и имате набор от снимки на интериори, които са Ви впечатлили, ще ни помогне да направим вашия мечтан интериор.
Преди да пристъпим към създаването на Вашия идеен проект е много важно да уточним рамките на Вашия бюджет за цялостен ремонт и обзавеждане. Това ще ни даде възможност да се ориентираме в размера на извършваните изменения свързани с ремонтната дейност и ценовия клас касаещ обзавеждането и аксесоарите на Вашия обект.

Изготвянето на проекта е поетапно и изцяло контролирано от Вас.

Съдържание

Етапи на проектиране

Заснемане на обекта

Посещение на обекта на място, снемане на размери, както и отбелязване на особености.

Функционално разпределение

Пристъпване към изготвяне на 2D план поглед отгоре с разпределение на мебелите , които са фиктивно зададени в няколко варианта. С цел по-добрата фунционалност на пространствата може да ви предложим варианти на изграждане или премахване на вътрешни стени, изграждане на ВИК и електрически инсталации, което може да разреши проблеми свързани с постигане на желания краен резултат. Вие ще изберете варианта, а ние ще го реализираме.

Функционално разпределение на интериорен дизайн

Идеен проект

След одобрения от Вас план за разпределение на мебелите се изготвят 3D визуализации /до 3бр. за помещение и до 3 варианти решения/, в които се предлагат варианти касаещи вида и цвета на мебелите.

Идеен проект на интериорен дизайн

Работен проект

Работният проект трябва да отразява всички направени корекции от Ваша страна по идейния план. След Вашето одобрение се пристъпва към изготвяне на работни чертежи, предназначени за подизпълнителите, които са необходими за извършване на всички стороително-ремонтни дейности. Всички чертежи са придружени с необходимата документация.

Работен проект на интериорен дизайн