Апартамент Пловдив

Назар Декор - MAKE IT HAPPEN

Животът в тавански апартамент може да има своите предизвикателства- липсата на пространство, ниският таван и възвишеното чувство могат да накарат жизненото пространство да се чувства леко стегнато. Но този симпатичен малък апартамент не ни обезсърчи! Оформихме таванското помещение по начин, който съчетава предпочитания от собственика му декор, съчетан с функционалността на мястото. Създадохме красив тавански апартамент, подходящ за всички нужди. Апартамента се състои от две спални, малка баня, мокро помещение и малка дневна с кухня.

Елегантният и модерен интериор с лек привкус на Бохо стил в преобладаващо бяло- сиво цветова палитра се отличава с нископрофилни мебели, които заедно с вертикалната дървена ламперия на тавана и слоестите светлинни решения създават оптичната илюзия за по -голямо пространство.

Малката и уютна таванска всекидневна е с класическа бяло- сива тема, където няколко акцента в топло жълто привличат погледа на фона на светлокафявите ламинирани подове, белите стени и мекото ниско -профилни мебели. Пространството в спалните е отворено и привлекателно с големи прозорци. Дървените подове са светли, не прекалено тъмни, така че цялото пространство да изглежда отворено и привлекателно. Вграденото място за съхранение е задължително в стаите със странна форма като таванско помещение. Белите шкафове и чекмеджета помагат да се поддържат дрехите и аксесоарите организирани и далеч от погледа. Меките сиви тонове на леглата работят добре със меките топли светлини за четене и светлите дървени подове. Ако се вгледате внимателно, ще забележите и меки пастелни нюанси на зелено в една от спалните, кето увеличава усещането за спокойствие. Асиметричните ламперии и елементи допълват типичното за таванските помещения усещане за уют.

Още публикации: