Меден Блясък

Назар Декор - MAKE IT HAPPEN

През недалечната 2014 г. Медта навлиза в интериора като един от основните използвани материали. Това е продължение на тенденцията за месинг, която владееше визията в предишните години.

Каквато и да е причината, медта беше посрещната с овации, като увеличаващ енергията с топлия си тон и изглеждайки още по- красиво с тъмно въгленово сиво и дървесно зелено.

Екологичен, дълготраен, непрекъснато рециклируем, антимикробен, универсален; използвали сме медта като малки декорни акцент. Кухненските дръжки и малки елементи в меден оттенък носят естетика като затоплят вида на иначе графитено сивото пространство. Мраморно сиви кухненски плочки, които продължават в коридора контрастират хладно и подчертават медната основа на кухненските шкафове. Меката медна декорация на огледалото в трапезарната част и нежните полилели с малки медни елементи дават живот на интериора и сивия модерен диван. За да внесе щедър ефект на акцентния цвят, медните аплици добавят приятно фино докосване на стената с цвят на кафе. Структурна носеща колона е облицована с така модерните подсветнати ламперии и жива стенна градина, за да се съчетае със селените столове на кухненския остров.Малка табуретка стои до дивана, който разделя стаята с отворен план на отделна зона за хранене и хол. Пред дивана има масичка с меден акцент, която осигурява стилна обстановка за телевизора и библиотеката.Луксозният трапезен комплект има маса, поставена върху широки метални крака в тъмен графит, които допълват околните графитени елементи.Комфортните светло сиви столове за хранене, придават фокус на медните и графитени елементи. Медната акценти и дървените повърности в дневната се смесват като един хармоничен нюанс.

Има нещо шикозно и уютно в дома, който включва бяло и дърво. Затова зползвахме тази комбинация в твърде малката спланя. Бялото придава ефирно усещане, което отваря пространството , докато дървото му придава цялостно елегантно усещане. Комбинирани заедно, ефектът е просто зашеметяващ.

Детската стая е айсберга на този дом. Използвахме дразлични от статуквото форми за мебелите за омекотим неправиланата форма на стаята и да създадем приказен свят за детето, което ще я обитава. Отново се спряхме на цж изчистената комбинация от бяло и дърво като добавихме цветови акценти, които да да създават усещане за цеветна дъга върху бял лист.

Надяваме се този наш проект да ви вдъхнови за нещо ново и различно.

Местоположение: гр. София, ж.к. Младост
Площ: 76 кв.м
Етап: Предстои реализация

Още публикации: