Летен полъх

Назар Декор - MAKE IT HAPPEN

Винаги търся вдъхновение за домашен декор. Разбрах колко е важно да създам моята домашна среда, когато стана въпрос за декориране и проектиране на моя дом.

Обичам да внедрявам идеи, които вероятно не съм имала преди. А вие? Харесвате ли мисълта да донесете лятно усещане във вашия интериор толкова, колкото и аз? С моят екип споделяме някои красиви и вдъхновяващи възможности с вас.С течение на времето, интериора на дома може да стане скучен и неприятен, което ви оставя усещането, че вашият дом не притежава това специално нещо, което бихте искали. Ако смятате, че това се е случило с вашия дом, тогава не се страхувайте, със сигурност не сте сами. Въпреки това, има няколко неща, които можете да направите, за да въведете докосване на лятото в жилищните зони. Донесете малко лято във вашия интериор!

Летните усещания могат да направят чудеса за интериора на дома и понякога свежият поглед може да бъде точно това, от което се нуждаете, за да върнете живота на своя дом.

Ето няколко идеи, които да ви насочат в правилната посока.
Използването на тъмни цветове за интериора на вашия дом може да работи добре през есенните и зимните месеци, но когато става дума за лятото, може да откриете, че по-светлите цветове работят по-добре. Тъмните цветове като черно, кафяво и лилаво могат да накарат помещението да изглежда тъмно и мрачно и може да изглежда по-малко. Ако искате да създадете леко, ефирно чувство, тогава помислете за бежови, кремави и дори бели цветове, ако смеете!

Минимализмът е тема за интериор, която е широко разпространена сега. През тези горещи летни дни последното нещо, което искате е да се забавлявате в хола си, заобиколен от мебели, които в крайна сметка затрупват стаята. Това може да направи обстановката много по-малка, както и задушна и неудобна.

Ако искате да сте сигурни, че холът ви има освежаваща, отпускаща атмосфера, минималният живот определено е подход, който си заслужава да бъде разгледан. Обичам използването на щори тук. Те са толкова ярки и добавят усещане за лято в дома ви през цялата година!

По някаква причина има нещо в ръчно изработените мебели, които са преработени или направени от стари плавателни съдове. Те има склонност да донасят летен усет към дома. Голямата новина е, че тези видове мебели са лесно достъпни, тъй като понастоящем те са много популярни.

Това, което може да работи добре, е да боядисваме естествени дървени подови настилки в бяло и да ги комбинираме с мебели от естествена дървесина или с някои преработени рафтове.

Много хора правят грешката да използват много изкуствено осветление в дома, за да изглеждат леки и проветриви. Обаче, това, което може да работи много добре, е да се възползвате от естественото осветление, с което разполагате. Помислете за инсталиране на прозорец към залива например. По този начин можете да се възползвате максимално от тези прекрасни слънчеви дни и да донесете лятото във вашия дом.

Големите прозорци могат да добавят леко, въздушно усещане във вътрешността на всяка стая. Когато слънцето стане прекалено горещо, можете да добавите няколко варианта за засенчване прозорци. Просто ги дръпнете , когато стаята се нуждае от охлаждане. Има много дизайни в тези дни, така че да можете да персонализирате външния вид, за да отговарят на вашия интериор. Модерните щори могат да бъдат изработени от множество различни материали, от метал до красиво ръчно изработени материали. Това е чудесна възможност да упражнявате естественото си творчество!

Тази баня е изцяло трансформирана с тези щори. А червено- розовото е абсолютно зашеметяващо! В следващата публикация ще говорим за това защо много хора са влюбени в червено- розовия декор!

Ако работите в рамките на строг бюджет ще решите, че не сте в състояние да си позволите да донесете лятото във вашия дом. Но това не е истината! Има много възможности за тези, които нямат достатъчно свободни средства.
Сравнявайки цените онлайн и разглеждайки някои от многото магазини за бюджетен декор, вие със сигурност ще можете да намерите елементи и оборудване, което ще ви позволи да донесете това прекрасно лятно усещане във вашия дом.

Като следвате дори само някои от тези съвети, ще можете да донесете лятно усещане в интериора на вашия дом. Като промените само няколко неща , ще забележите, че всичко в дома ви е различно. Промяната във вътрешността на вашия дом може значително да подобри общата атмосфера.
Това, което много хора не осъзнават, е, че не е нужно да струва много, за да донесат лятото във в интериора! Това е нещо, което може да бъде постигнато с бюджет и нещо, което със сигурност си заслужава да се обмисли, ако смятате, че вашият дом е скучен и е място,в което не очаквате да влезете с нетърпение. Изпълнете някои от нашите съвети и вижте разликата.Надяваме се, че сте успели да намерите лятно вдъхновение! Винаги е приключение, мислейки за начини да донесете някои елементи от свежия декор във вашия дом.

MAKE IT HAPPEN

Още публикации: