Тенденции в интериора 2018

Назар Декор - MAKE IT HAPPEN

Съвременните цветове на интериора и тенденциите в дизайна 2018 отразяват културния импулс на хората да се подкрепят помежду си и да защитават Земята, като намират хармония в живота в своите общности, вместо да харчат пари.

Смелите, ексцентрични, често скъпи идеи за декориране от предходната година са изчезнали. Разумни, практични, екологични и комфортни са тенденциите за дизайн 2018 за създаването на функционален, приятен и модерен интериор. Nazar Decor възнамерява да обясни най-интелигентните тенденции за 2018 интериорен дизайн и декорация.

Годината на съсредоточаване върху семействата, любовта, успехът в отношенията и работата носи най-новите тенденции в декорирането, което създава приветливи пространства и подобрява качеството на комуникацията между хората.

Съвременните интериорни тенденции 2018 подпомагат проектирането на приятелски стаи, които насърчават хората да действат безкористно, щастливо и щедро, но същевременно дават възможност да пестят пари и усилия. Прекарването на много пари не е от съществено значение. Разглеждането на потенциала в съществуващите неща е важно послание, което вътрешните тенденции 2018 донасят.

1. Уют
Делителите на светлината, местата за четене, малките пространства за различни задачи, обединени в един отворен интериор със зони, са дизайнерски тенденции, които подобряват съвременните домове и офиси.

Удобните ъгли позволяват да се отпуснете и да се насладите на спокойни моменти по стил. Красивите и удобни зони придават очарователен и стилен уют на модерния интериорен дизайн. Декорирането на всички малки площи и овладяването на микрозоните запълват жилищата и офисите с луксозен и модерен комфорт.

2. Модерна цветна палитра
Тенденциите в дизайна 2018 смесват зелени и кафяви цветови нюанси с вторични сини, бели, черни, тъмно червени, меки оранжеви и дълбоко жълти цветове. Земните цветове в стаите служат добре за топло декориране.

Блестящите детайли в метален сив или златист цвят красиво подобряват тихите и удобни цветове на стаите 2018, като балансират съвременните цветови схеми. Mед и бронз са стилни материали, които добавят топлина и шик към декорирането на модерния интериор. Всички бели нюанси, сиви цветови нюанси, теракот, тъмночервени, червени и винени цветове са интелигентни решения за декориране през 2018 година.

3. Тъмно дърво, корк, ярки светлини
Светло кафявите цветове от естествено дърво са модерни и привлекателни, идеални за малки пространства. Тъмната дървесина е една от съвременните тенденции в дизайна на интериора през 2018 г., които внасят вкусни шоколадови кафяви нюанси, придаващи докосване на лукса до декорирането на стаите. Корк е друг красив материал, който прави не само красиви подове, но и шкафове за врати и стени. Напълнени с дърво и меки тъкани, стаите изискват ярък дизайн на осветлението. Съчетано с грандиозни идеи за осветление, дървото създава просторни, топли и комфортни стаи.

4. Обикновени форми и метални мебели
Простотата е друга тенденция в линии и форми. Геометричните, чисти и елегантни дизайни с леко извити ъгли имат най-висока стойност в съвременния интериор.

Минималистичните, скандинавски и високотехнологични стилове, както и влиянието на ретро модерни дизайни, са стилни варианти за интериорен дизайн през 2018 г. Металната мебел създава красив външен вид с дървени и меки тъкани за тапицерия, добавяйки лъскав лукс и издръжливост на модерните обзавеждане на дома.

5. Рециклиране
Освен да демонстрират невероятни умения, проектите за рециклиране през 2018 г. трябва да създадат атрактивни, уникални мебели и произведения на изкуството, които безгранично се сливат с декорирането на стаите, балансиране на цветовите схеми и хармонизиране на текстурите.

6. Опитни идеи и оригиналност
Намирането на свежи цветови комбинации със съществуващите декоративни аксесоари, съчетаването на текстури творчески и атрактивно, използване на нови теми, рециклиране и вграждане на евтини идеи в декорирането на дома са модерни и евтини тенденции, които разкрасяват, дават стил и персонализират модерния интериорен дизайн.

7. Нежни и кадифени тъкани

8. Домашен дърводелски стил
Изработените от вас проекти от дърво подобряват идеите за интериорен дизайн, персонализирайки стаите и създавайки много удобни и луксозни пространства. Недовършените рамки и домашни растения изглеждат хармонично заедно, като придават нов обрат на екологичните декоративни идеи.

9. Керамика, стъкло, метал
Теракотите, керамичните вази, домашните акценти и изкуството са съвременни тенденции в декорирането. Гланцовите плочки, стъкло и метални елементи придават елегантен блясък в модерния интериор през 2018 година.

Металните мебели, рамки за картини, осветителни тела, стенни панели и хардуер правят стаите да изглеждат стилни, изключителни и светли.
10. Кожа и естествен камък
Не само кожените мебели, но и домашните акценти, като държачи за рафтове, ръчно изработени кожени цветя и стенни произведения на изкуството са стилни елементи на модерния интериорен дизайн 2018. Мрамор, гранит и камъчета остават най-популярните камъни за интериорен дизайн. Геометричните отпечатъци и издълбаните дизайни са идеи за изтънченост и оригинална декорация с естествен камък.

11. 3D стенен дизайн

12. Малки цветни акценти
Сливането на японски и скандинавски стил изисква неутрална палитра и леко докосване на цвета. Малките акценти в ярки нюанси и тихи цветови схеми създават модерен интериор, който се чувства комфортно, просторен, енергичен и луксозен.

MAKE IT HAPPEN!

Още публикации: