Тенденции в интериора 2020

Назар Декор - MAKE IT HAPPEN

Всяка година ви съветваме за доминиращият цвят в света на интериора. Тази година избора на световните дизайнери е „Най-релаксиращия нюанс в света“, Naval/флотско синьо/, като цвят на годината 2020.

Не става въпрос само за това как изглеждат цветовете в дадено пространство, но и как те карат да се чувстваш, богатите цветове ни обгръщат и ни карат да се чувстваме уютно. Мисля, че всички го желаем.

Популярните цветове за 2020 ще бъдат с голямо разнообразие. Гарантираме, че ще можете да намерите няколко варианта по ваш вкус. Тъй като интериорните тенденции 2020 акцентират върху декора, който сте избрали да използвате, цветните тенденции 2020 ще бъдат със спокойни и неутрални нюанси. Освен това те подпомагат акцентирането на сложните елементи на интериора.
1. Френска ванилия зе сред най-нежните цветове за спалня 2020
2. Мента е определено сред победителите в интериорните тенденции в цветовете 2020
3. Цветовете в лешниково за 2020 ще изглеждат стилни
4. Сиво-зеленото е уникален подход към интериорните цветови тенденции 2020
5.Топлото сиво е друга неутрална и спокойна опция от популярните цветове за 2020
6.Червените и лилавите цветове за спалнята 2020 ще заменят розовите

1. ФРАНСКА ВАНИЛА ЗА НАЙ-НЕЖЕН ЦВЯТ ЗА СПАЛНЯ 2020

Основните цветови значения са ясни за всички. Жълтото и неговите нюанси ще ви накарат да се почувствате топло. Причината е проста. Жълтото е цветът на Слънцето, основният ни източник на топлина. Френските ванилни бои за дневни цветове 2020 работят перфектно, когато става въпрос за визуално увеличаване на размерите на една стая.

Нюанси на тенденции в жълт цвят на интериора 2020 ще подхождат идеално за стая във вашата къща без прозорци. Стените на банята с френски ванилов цвят ще допълнят целия интериорен дизайн на тази стая. При условие, разбира се, че сте избрали правилния вариант.

2. ДНЕВАТА Е СРЕД ЦВЕТНИТЕ ИНТЕРИОРИ 2020
Мента може определено да бъде разпознат като цвят на годината 2020. Той е уникален нюанс на зелено. Зеленото се свързва с природата. Следователно, той осигурява спокойствие и спокойни вибрации на лицето, което гледа този цвят. Като смес от жълто, синьо и зелено (изключително точните тонове на тези цветове, разбира се), ментата има характерни черти от всички тези цветове.

Жълтото излъчва положителност и щастие. Кара те да се чувстваш спокойно. Междувременно, синьото е свързано с доверие и надеждност. Всичко това се смесва със зелено и получавате перфектния коктейл. Тенденциите за цвят на мента в интериора 2020 имат добри ефекти върху човешката физиология. Следователно, ментата често е допълнителен цвят към червеното. Те балансират взаимно перфектно.

3. ЛЕШНИКОВИТЕ ТОНОВЕ В ИНТЕРИОР 2020 СЪЗДАВАТ ИЗТЪНЧЕНОСТ
Често ще видите този цвят сред цветовете за хол 2020. Лешникът влиза в списъка с цветовете, отговорни за релаксацията. Като по-тъмен нюанс на бежово, той служи като идеален фон. Следователно всичко, което решите да поставите в стая с лешников цвят стени, ще свети по-ярко, отколкото всичко друго. Цветовете за боя за всекидневна 2020 са приели лешника като оловен нюанс.

4. ЗЕЛЕНО-ЗЕЛЕНЪТ Е УНИКАЛЕН ПОДХОД КЪМ ТЕНДЕНЦИИ ЗА ВЪТРЕШНИТЕ ЦВЕТОВЕ 2020
Зеленото определено е звездата на тенденциите в интериорните цветове 2020. През целия път назад, като се започне от 2018 г., зеленото доминира в избора на цветове за интериорен дизайн. Смесването на други нюанси със зелено е смел ход. Сивото обаче допълва този пищен нюанс толкова перфектно. Резултатът изглежда просто вдъхновяващ. Има освежаващ тон към него.

Сиво-зеленото е звезда сред цветовете на спалнята 2020. Толкова много популярни цветове за боя 2020 ще го превърнат във вашите къщи. Тази опция обаче ще блести сред цветовете на спалнята 2020.

зелен цвят интериор

5. ТОПЛОТО СИВО Е СЪЩО ОТ ПОПУЛЯРНИТЕ ЦВЕТОВЕ 2020
Сивото е кралицата на неутралните цветове. Спокойствието, което има сивият цвят, не може да се намери в никой друг популярен цвят на боите 2020. Този прост нюанс е там, за да спаси тези хора, които не са големи фенове на по-ярките тонове. Цветовете на спалнята 2020 на сивите нюанси ще работят перфектно с минимализъм и модерен стил.

сив интериорен дизайн сив интериорен дизайн

6. ЧЕРВЕН И ПУРПУРЕН ОТЕНЪК 2020 ЩЕ ЗАМЕНИ РОЗОВОТО
Цветовият спектър от червено до лилаво без съмнение напълно ще замени всякакви нюанси на розово в интериорните цветови тенденции 2020. Тези два цвята имат контрастно значение и чувства към тях. Точно там, където се крие красотата на комбинацията им!

Още публикации: